TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Tajniki suszenia żywności autor: Keogh Michelle
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Tajniki suszenia żywności

Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
(oryginalnie: Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Galaktyka
ISBN: 978-83-7579-520-2
Tłumaczenie: Kleszcz Ewa
Format: 21.7x19.6
Liczba stron: 192
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wydanie: 1, 2016 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
44,90 zł 40,40 zł

Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
• zalet domowego suszenia żywności
• mechanizmu działania dehydratora
• wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
• zasad bezpieczeństwa żywnościowego
• metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
• produktów najlepiej nadających się do suszenia
• czynników wpływających na czas suszenia żywności
• sposobów przygotowywania żywności do suszenia
• przechowywania wysuszonych produktów

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Libera akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier